Ο άσος της Παρί, που όπως φαίνεται θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και τη νέα σεζόν, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη μεγάλος φαν της δημοφιλούς σειράς Casa de Papel.

Οι συντελεστές της σειράς φαινομένου του Netflix δεν έχασαν την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσουν σε ένα καμεό στην 3η σεζόν της σειράς.

Ωστόσο, οι επίμαχες σκηνές μολονότι είχαν γυριστεί κόπηκαν στο μοντάζ όταν έσκασε το σκάνδαλο με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού που έγινε εις βάρος τού Βραζιλιάνου από ένα μοντέλο.

Οι σκηνές δεν έπαιξαν ποτέ στην πρώτη προβολή της σειράς αλλά μετά την οριστική αθώωση του σούπερ σταρ και την απόσυρση των κατηγοριών, το Netflix επανέφερε τις πολυαναμενόμενες σκηνές, όπου ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν παίζει έναν μοναχό.

Ο Νεϊμάρ παίζει για δύο λεπτά έχοντας έναν σύντομο διάλογο με τον Berlin και τον Professor. Ο μοναχός «Ζοάο», φέρνει ένα μπουκάλι λιμοντσέλο στον Berlin, στον οποίο αποκαλύπτει κάτι που προφανώς δεν ισχύει για τον πραγματικό Νεϊμάρ.

«Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο και τα πάρτι» λέει ο Ζοάο αλλά προσθέτει ότι «κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου πάντα προσεύχομαι για να νικήσει η ομάδα μας».