Το ερώτημα που ταλανίζει τους ποδοσφαιρόφιλους τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών είναι εάν ο Βραζιλιάνο άσος Νεϊμάρ, θα καταλήξει στην Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ Μαδρίτης ή αν θα παραμείνει, παρά τη θέλησή του, στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Προς το παρόν ωστόσο ο Νεϊμάρ δεν δείχνει να απασχολείται ιδιαίτερα με το ποδοσφαιρικό του μέλλον αλλά με τη συμμετοχή του στην «αγαπημένη του σειρά» το La Casa De Papel.

Ο Νεϊμάρ, όπως και ο συμπαίκτης του στην Παρί, Κιλιάν Μπαπέ, είχαν παίξει στο 6ο και στο 8ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς που σπάει τα ταμεία. Ομως οι πολυαναμενόμενες σκηνές με τον Βραζιλιάνο να υποδύεται έναν μοναχό κόπηκαν στο μοντάζ από το Netflix έγινε γνωστό το σκάνδαλο με την καταγγελία απόπειρας βιασμού που έγινε εις βάρος του Βραζιλιάνου από μοντέλο.

Μετά την οριστική αθώωση όμως του Νεϊμάρ, το Netflix επανέφερε τις κομμένες σκηνές, όπου συμμετέχει ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Σελεσάο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ενός βίντεο στo Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Eu pude realizar meu sonho e fazer parte da minha série favorita. E agora eu posso compartilhar o João com todos vocês ! Gracias @lacasadepapel! #LCDP3 #nuevofichaje #lacasadepapel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) στις