O Ερικ Καντονά μιλάει αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 22:00 το Novasports 1 θα προβάλει το ωριαίο αφιέρωμα στον Ερικ Καντονά, με τίτλο «Εric The King», με αφορμή την παρουσία του Γάλλου άσου του παρελθόντος στην Αθήνα για τα γυρίσματα του νέου ντοκιμαντέρ του με τίτλο, «Looking for Athens».

Αμέσως μετά την εκπομπή «Εric The King», θα προβληθούν δύο από τα ντοκιμαντέρ που έχει ήδη παρουσιάσει, το «Looking for Milan» και το «Looking for Manchester».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ μιλώντας στον Γιαννίκο Δούσκα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεταγραφή του από τη Λιντς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφή που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία των «Κόκκινων Διαβόλων» και τους οδήγησε στην κατάκτηση τίτλων.

Παράλληλα ο Καντονά μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους προπονητές όλων των εποχών και ευχήθηκε η Ελλάδα να βγει από την οικονομική κρίση που δοκιμάζει τον ελληνικό λαό.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα γκολ του παλιού άσου με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Λιντς.

Παράλληλα θα έχουν και την δυνατότητα να τον δουν στα επόμενα βήματα που ακολούθησε μετά το ποδόσφαιρο και πρωταγωνίστησε σε ταινίες και διαφημίσεις, ενώ φωτίζονται κι άγνωστες πτυχές της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του.

Αναλυτικά οι προβολές στα κανάλια Novasports

Μ.Δευτέρα 29/4
Novasports 1

22:00 Eric The King
23:00 Looking for Milan
24:00 Looking for Manchester

M. Τετάρτη 1/5
Novasports 2
19:00 Eric The King

Μ. Σάββατο 4/5
Novasports 1
24:00 Eric The King

Κυριακή του Πάσχα 5/5
Novasports 1
15:00 Eric The King
16:00 Looking for Manchester
17:00 Looking for Milan

Τα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές forthnet/nova στην WEB TV του www.novasports.gr.