Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ και το «κόψιμο» του Power of Love από το πρόγραμμα, μιας και το κανάλι δεν επιθυμούσε να βγει στον «αέρα» ξεκίνησαν τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία η παρουσιάστρια αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλο κανάλι.

Μέσα από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «ΌΛΑ Λάθος» ο συνεργάτης του, Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε πως η Μπακοδήμου πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του Open από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, όπου θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας ρωσικής προέλευσης. Θα είναι κάτι σαν το My Style Rocks, αλλά όπως εξήγησαν σε πιο «hard version», δηλαδή περισσότερο ριάλιτι.

«Λένε κάτι… Κάνει να το πω; Το διαβάσαμε και εμείς… Λένε ότι θα έρθει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open και θα παρουσιάσει ένα παιχνίδι μόδας ρωσικής προέλευσης», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης.

Πάντως, μέχρι στιγμής η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχει αναφερθεί στο τηλεοπτικό της μέλλον, ούτε υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια. Εξάλλου, η παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ -εκτός από το ριάλιτι αγάπης- είναι κριτής στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2020.