Μπορεί οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζάλι με τον ΣΚΑΪ να πέρασαν κρίση και ο Τούρκος παραγωγός να χτύπησε τις πόρτες άλλων τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους, πλέον όμως βρέθηκε κοινή γραμμή συνεννόησης και το «διαζύγιο» αποφεύχθηκε.

Ποιες εκπομπές όμως της Acun Medya, θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news.gr, η αρχή θα γίνει στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με το «The Voice». Εξάλλου το συγκεκριμένο πρόγραμμα καταλάμβανε στη ζώνη προβολής μια από τις τρεις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης.

Στο δεύτερο μισό, και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2020, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στους δέκτες τους το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Σχετικά με το… μοδάτο πρόγραμμα του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στον Ατζούν Ιλιτζαλί, το «My Style Rocks», πρόκειται να προβληθεί τη νέα σεζόν όμως επειδή ο προγραμματισμός του σταθμού έχει ολοκληρωθεί, οι ιθύνοντες του σταθμού προσπαθούν να λύσουν το… μυστήριο και να βρουν τρόπο να το εντάξουν στο πρόγραμμα.

Το project το οποίο έχει μπει στο συρτάρι προκειμένου να πάρει ανάσα το τηλεοπτικό κοινό από αυτό, είναι το «Survivor».

Οι τηλεθεατές, φάνηκε να κουράστηκαν από τα ριάλιτι με αποτέλεσμα οι… πτήσεις του στον πίνακα τηλεθέασης να είναι ιδιαίτερα χαμηλές τη σεζόν που πέρασε.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ, αποφάσισαν να «παγώσουν» το ριάλιτι επιβίωσης και να το ρίξουν στην τηλεοπτική «αρένα» πολύ αργότερα.

Και ενώ, ΣΚΑΪ και Ατζούν έριξαν στο τραπέζι των συζητήσεων, όλους τους τίτλους των προγραμμάτων που ανήκουν στον Τούρκο παραγωγό, προκειμένου να βρεθούν λύσεις, οι άνθρωποι του σταθμού άσκησαν βέτο για ένα μόνο project.

Το «Power of Love» δεν πρόκειται να βγει ξανά στον «αέρα» καθώς δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο οι άνθρωποι του καναλιού.