Η είδηση πως η πετυχημένη σειρά του Alpha, «Το Σόι σου» ρίχνει αυλαία μετά από πέντε χρόνια, ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό. Ήταν από τις αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών, σημειώνοντας κάθε φορά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Το τέλος, που θα γραφτεί αυτή την εβδομάδα, στεναχώρησε και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Άλλωστε, πέρασαν πέντε χρόνια μαζί και είχαν γίνει οικογένεια. Η Βάσω Λασκαράκη με μία ανάρτησή στο λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της πριν το οριστικό φινάλε.

Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία με το τηλεοπτικό της ταίρι και καλό φίλο και κουμπάρο στην πραγματική ζωή, Μελέτη Ηλία, την οποία συνόδευσε με το εξής συγκινητικό σχόλιο:  «Tον Αύγουστο του 2014 γνώρισα αυτό το αγόρι… σήμερα 5 χρόνια μετά νιώθω σαν να τον ξέρω μια ζωή … όχι δεν φαντάστηκα την φιλία που θα γεννιόταν μεταξύ μας ούτε την τιμή που θα μου ζητούσε να γίνω η νονά του δεύτερου παιδιού του κ φυσικά δεν περίμενα ότι θα μου χαρίσει και μια σπουδαία φίλη, την γυναίκα του! Σε ευχαριστώ Μελετη Ηλία … για όλα!».

Η ηθοποιός λίγο αργότερα ανέβασε στο λογαριασμό της και το αποχαιρετιστήριο τρέιλερ της αγαπημένης σειράς: