Εκτός Happy Day μένει ο Δήμος Βερύκιος, αλλά και ο Σπύρος Λάμπρου, αφού για το επόμενο διάστημα – και όσο δηλαδή διαρκέσει η εκλογική περίοδος – δεν θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα η ραδιοζεύξη με το ραδιόφωνο του Alpha για την 15λεπτη (από τον περασμένο Μάρτιο) ενότητα του γνωστού δημοσιογράφου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιο λόγο «κόπηκε» ο Βερύκιος.

«Θέλω λίγο να κοιτάξω τους τηλεθεατές μας στα μάτια και να τους ενημερώσω για μία εξέλιξη που έχει σχέση με την εκπομπή μας. Κανονικά τώρα και συγκεκριμένα σε μερικά λεπτά, συνδεόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, από την αρχή της εκπομπής, με το ραδιόφωνο για την ραδιοζεύξη με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Σήμερα αυτό δεν θα συμβεί γιατί από χθες είμαστε επίσημα σε προεκλογική περίοδο και η διοίκηση του Alpha αποφάσισε το Happy Day να εστιάσει στο πιο Happy κομμάτι του και να μην σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις μιας και αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Εμείς, επειδή μπορούμε να παίζουμε μπάλα και στα δύο γήπεδα, είπαμε αυτές τις τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν να σας κάνουμε παρέα με πιο χιουμοριστικά θέματα, με πιο ωραία διάθεση και να σας κάνουμε να χαμογελάτε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Θέλω σε αυτό το σημείο μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου για τις πολύ ωραίες συζητήσεις που έχουμε κάνει, για τα ρεπορτάζ που μας έχουν μεταφέρει, γι’ αυτές τις συζητήσεις που κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και εκτός τηλεοπτικού αέρα. Η επικαιρότητα και η ενημέρωση θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο στο Happy Day. Γι’ αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιο χαλαρά, πιο χαμογελαστά, πιο εύθυμα, χωρίς πολιτικές συζητήσεις που ούτως ή άλλως όπου και αν κάνετε ζάπινγκ αυτές τις ημέρες, τις ακούτε».

Πάντως, ο Δήμος Βερύκιος παραμένει στο ραδιόφωνο του Alpha, ενώ θα εμφανίζεται κανονικά και στο κεντρικό δελτίο του σταθμού.