Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα και άνοιξε πάλι την πόρτα του αγαπημένου του «Τσαντίρι» μέσα από τη συχνότητα του Open.

Κάθε Τρίτη, ο ηθοποιός, σχολιάζει και καυτηριάζει την επικαιρότητα μπροστά στο κοινό και, όπως λέει και ο ίδιος «γίνεται της Τρίτης».

Η τηλεοπτική σεζόν, πλησιάζει στο τέλος της και τα προγράμματα το ένα μετά το άλλο ολοκληρώνονται και όπως είναι φυσικό, οι ιθύνοντες των σταθμών έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά με μόνο σκοπό να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης.

Τι θα συμβεί όμως με τον Λάκη Λαζόπουλο; Πότε ολοκληρώνεται το «Αλ Τσαντίρι» του και ποιο είναι το μέλλον του ηθοποιού στον σταθμό της Παιανίας;

Οι φήμες που… φούντωσαν τις τελευταίες ώρες, ανέφεραν πως η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «κόβεται».

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του news.gr κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» και «Αλ Σιχτίρι» θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν οπότε και ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν.

Το… στοίχημα της τηλεθέασης, ο Λάκης Λαζόπουλος το κέρδισε τη φετινή σεζόν για τα δεδομένα του καναλιού και το κοινό του έδειξε για άλλη μια φορά την εκτίμηση του κατατάσσοντας τον υψηλά στον πίνακα σε μια δύσκολη ζώνη, την prime time.

Αναφορικά με το μέλλον του ηθοποιού στο Open τη νέα σεζόν, διέρρευσε πως δεν συμπεριλαμβάνεται στον προγραμματισμό των υπευθύνων του σταθμού για τη νέα σεζόν αν και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η εκπομπή του.

Η αλήθεια όμως είναι πως ο Λάκης Λαζόπουλος, στην πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι την Τρίτη 13/03 ανέφερε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια ξεκαθαρίζοντας από την αρχή το τοπίο.

Συγκεκριμένα, στο πλευρό του ηθοποιού, είχαν βρεθεί οι Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης οι οποίοι του έκαναν ποδαρικό καθώς ήταν οι πρώτοι του καλεσμένοι.

Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης και Λάκης Λαζόπουλος, αφού ολοκλήρωσαν το σκετς τους και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο από όπου βγαίνει ζωντανά η εκπομπή για να τους απολαύσει, ανακοίνωσαν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Όπως ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του χρόνου το χειμώνα, οι τρεις τους θα συνεργαστούν. Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης θα πρωταγωνιστήσουν στη γαλλική κωμωδία «Βρε, καλώς τους» (όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της παράστασης) και ο Πέτρος Φιλιππίδης θα τους σκηνοθετήσει. Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Βρετάνια και οι τρεις ηθοποιοί δήλωσαν τότε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη θεατρική τους σύμπραξή.

Ως εκ τούτου, το αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα του Λάκη Λαζόπουλου δεν του επιτρέπει να βγει και τη νέα σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα του Open με ένα ζωντανό πρόγραμμα όπως είναι το «Αλ Τσαντίρι».

Αυτό όμως ισχύει για το πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς. Τόσο ο σταθμός όσο και ο Λάκης Λαζόπουλος θα συζητήσουν στη πορεία αν θα το «Αλ Τσαντίρι» και το «Αλ Σιχτίρι» θα βγουν στον «αέρα» το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Εξάλλου, και τη χρονιά που πέρασε, ο ηθοποιός βγήκε στον «αέρα» κατά το δεύτερο μισό της σεζόν.