Γι’ ακόμη μία εβδομάδα, στο Survivor 3 χαρίζεται στους παίκτες ένα αυτοκίνητο. Μόνο που αυτή τη φορά, το μεγάλο έπαθλο περνούσε από το… βούρκο! Για την ακρίβεια, οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες στο στίβο μάχης.

Τελικά, η ομάδα που τα κατάφερε στο τέλος με 10-9 και πέρασε στη φάση για τη διεκδίκηση του αυτοκινήτου ήταν η Μαύρη. Ωστόσο, στα highlights του αγώνα ήταν σίγουρα ο λασπωμένος Χικμέτ, προκαλώντας το γέλιο όλων.

Όσο αφορά το έπαθλο του αυτοκινήτου, στο τελευταίο επεισόδιο υπήρξε μία ανατροπή. Από τη διεκδίκηση στο παιγνίδι «Μαύρο ή Άσπρο» εξαιρούνται όσοι από τους παίκτες έχουν κερδίσει ξανά αυτοκίνητο. Ο μοναδικός που κέρδισε 2 αυτοκίνητα στη διαδικασία, είναι ο Χικμέτ την προηγούμενη εβδομάδα. Το τελευταίο αυτοκίνητο, πάντως, το κέρδισε ο Ατακάν, ο οποίος πήγε στον τελικό με την Δήμητρα.

Το χθεσινό επεισόδιο, εκτός από την αποχώρηση (έφυγε η Σαμπριγιέ από την Άσπρη ομάδα) είχε και δεύτερο αγώνισμα, με έπαθλο ένα burger. Και το παιγνίδι αυτό κέρδισε η Μαύρη ομάδα που έχει μπει φορτσάτη.