Ο Χρήστος Μπάρκας ήταν ο νικητής του Mystery Box στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 3 και όση ώρα βρισκόταν στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξει την πρώτη ύλη για το τεστ δημιουργικότητας, οι υπόλοιποι έξι διαγωνιζόμενοι είχαν καταπληκτική συζήτηση περιμένοντας.

Κάνοντας διάφορες υποθέσεις για το τι υλικό μπορεί να επιλέξει ο «Κρατς» του MasterChef, η Σπυριδούλα ανέφερε και το κρέας σκαντζόχοιρου, προσθέτοντας ότι λέγεται πως οι χριστιανοί δεν κάνει να το φάνε.

Καθώς εκείνη μιλά ακατάπαυστα για σκαντζόχοιρους και σαμιαμίδια, ο Ζαχίρ σχολιάζει στην κάμερα: «Στην πατρίδα μου λέμε ότι αυτός που μιλάει πολύ έχει αλλεργία στο στόμα. Και η Σπυριδούλα έχει αλλεργία στο στόμα της. Δεν μπορεί να το κλείσει για λίγο».

Τελικά νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Μανώλης- η καλύτερη δυάδα ήταν Μανώλης και Ασημίνα- και αυτός θα είναι και ο αρχηγός της μίας ομάδας στην επόμενη ομαδική δοκιμασία. Τα τρία χειρότερα πιάτα τα είχαν ο Ζαχίρ, ο Παντελής και η Σπυριδούλα, και θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.