Σε «πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα» αποδίδεται η παρατεταμένη χτεσινοβραδινή διακοπή σήματος στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια της προβολής της τουρκικής σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» ,ξαφνικά, έπεσε μπλε στην οθόνη.

Το σήμα επανήλθε περίπου 20 λεπτά αργότερα με σοβαρά προβλήματα ήχου για να εξαφανιστεί λίγα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του τηλεοπτικού σταθμού, ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος.

Το βραχυκύκλωμα στον 4ο όροφο των εγκαταστάσεων του σταθμού στην Κηφισίας προκάλεσε τη διακοπή για περίπου μιάμιση ώρα της μετάδοσης του προγράμματος, περίπου από τις 9:15 το βράδυ ως και τις 11:00.

Το πρόβλημα ακύρωσε τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και ΌΛΑ Μπάχαλο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χτεσινή διακοπή του προγράμματός του που σημειώθηκε στη διάρκεια προβολής της τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν». Η συγκεκριμένη διακοπή ήταν συνέπεια ενός πρωτοφανούς τεχνικού προβλήματος που επηρέασε άμεσα την ομαλή τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη, το σύνολο της τεχνικής διεύθυνσης εργάστηκε για την επίλυση του προβλήματος. Οι χθεσινές εκπομπές SON, Ράδιο Αρβύλα και ΟΛΑ Μπάχαλο που δεν μεταδόθηκαν λόγω του τεχνικού προβλήματος θα μεταδοθούν σήμερα Τετάρτη στις αρχικώς προγραμματισμένες ώρες προβολής τους στις 22:15, 23:15 και 00:30, αντίστοιχα. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σουλειμάν» θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη στις 21:15».