Δε λέει να κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσαν όσα δήλωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ο Γιώργος Μαυρίδης για τον Σάκη Τανιμανίδη και για το άδοξο τέλος του «World party» και της φιλίας τους. Οι ισχυρισμοί του, μεταξύ άλλων, πως «έδωσα ψυχή και χρήματα για το World Party και ο Σάκης πήρε την ιδέα πάνω του. Δεν ανέφερε ποτέ ότι κι εμείς πληρώσαμε το concept του World Party» έφερε την άμεση κι αιχμηρή απάντηση του παρουσιαστή του Survivor, μέσα από το Instagram.

Όμως, οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη σχολιάστηκαν και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Μαλιστα, η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Πρωινό υποστήριξε κατά κάποιον τρόπο τον tattoo artist, λέγοντας πως στη συνέντευξη είδε έναν άνθρωπο που λέει αλήθεια και την πείθει. Αποκάλυψε, ωστόσο, πως δεν έχει και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά συνεννόησης μαζί του.

Το πρωί της Παρασκευής, η παρουσιάστρια επανήλθε στο θέμα, εξηγώντας αυτή τη φορά τι έχει συμβεί πραγματικά ανάμεσα στην ίδια και στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ αποκάλυψε ότι εκείνος την πήρε χθες τηλέφωνο για να την ευχαριστήσει.

«Να σας πω ότι εγώ μίλησα χθες με τον Γιώργο Μαυρίδη στο τηλέφωνο. Το απόγευμα. Δεν είπαμε και φοβερά πράγματα, απλώς επειδή αυτό που είχε συμβεί είναι ότι πέρσι δεν είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή για δικούς του λόγους, που μου εξήγησε στο τηλέφωνο και όλα μια χαρά. Εγώ λειτουργώ έτσι, όταν λες κάτι που προκαλεί θα πω την γνώμη μου. Αν κάτι είναι καλό, πάλι θα στηρίξω. Πήρε να με ευχαριστήσει ο άνθρωπος. Πολύ γλυκός, πάρα πολύ γλυκός», δήλωσε χαρακτηριστικά.