Η συνέντευξη του Γιώργου Μαυρίδη στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή της, «Μετά τα μεσάνυχτα» προκάλεσε αίσθηση, κυρίως για τα όσα ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist για το άδοξο τέλος της συνεργασίας και φιλίας του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Και τα όσα είπε για τον πρώην κολλητό του, με τον οποίο συμπαρουσίαζαν το «World party» σχολιάστηκαν την επόμενη ημέρα στο «Πρωινό» από το πάνελ. Και την άποψή της για τα όσα είπε εκείνος εξέφρασε και η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ πάντα λέω αυτά που αισθάνομαι με τον δικό μου τρόπο. Δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία επαγγελματικά συνεννόησης με τον Μαυρίδη. Όχι, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά λέω από την εμπειρία από το διάστημα που ήταν στον ΑΝΤ1», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη, όμως, επειδή δεν είμαι άτομο με εμμονές, δεν βλέπω έναν άνθρωπο που λέει ψέματα. Βλέπω έναν άνθρωπο που λέει αλήθεια, με πείθει. Σαν Φαίη δεν μου αρέσει η ατάκα για τα δανεικά, δεν το λες αυτό τηλεοπτικά, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι ο άνθρωπος λέει αλήθεια. Έτσι όπως τον ακούω, με έχει πείσει με τον λόγο του».