Δημοσιογράφος στη Μυτιλήνη καταγγέλλει απειλές και εκβιασμό

Το δημοσίευμα που προκάλεσε αντιδράσεις


MEDIA
12:20
15/03/2019
Δημοσιογράφος στη Μυτιλήνη καταγγέλλει απειλές και εκβιασμό
2
loading

Επίθεση σε βάρος του δικαιώματος στην ενημέρωση κατήγγειλε η δημοσιογράφος και εκδότρια της εφημερίδας στη Μυτιλήνη «Πολιτικά», Βαρβάρα Γκιγκιλίνη.

Η επώνυμη καταγγελία της αφορά επαγγελματία της αγοράς, ο οποίος «ήρθε στην εφημερίδα, μας απείλησε, μας εξύβρισε, μας συκοφάντησε και μας εκβίασε».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η εξύβριση, η συκοφάντηση και η εκτόξευση απειλών σε βάρος της δημοσιογράφου έγινε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για το γνωστό θέμα της τοποθέτησης υπερμεγέθους σταυρού στον αρχαιολογικό παραθαλάσσιο βραχώδη χώρο στου Απελή, στη Μυτιλήνη.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να κατηγορείται και για άλλες ανάλογες επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης και όχι μόνο. Η κ. Γκιγκιλίνη -όπως είπε- θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει ότι από τις πολλές καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος ανθρώπων της ενημέρωσης, που έφθασαν μάλιστα να προκαλέσουν την αντίδραση και του Συμβουλίου της Ευρώπης και για τις οποίες υπήρξαν μηνυτήριες αναφορές, καμία δεν έχει εκδικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Μλμλμλ

  Υπάρχει μια ιδιότυπη ασυλία των τραμπούκων.
  Κυκλοφορούν, πετούν πέτρες και μάρμαρα σε γυναικόπαιδα, καίνε, απειλούν, στήνουν σταυρούς συνήθως παρουσία της αστυνομίας.
  Κάτι βρωμάει στη χώρα της Λέσβου.

  1. avatar Sg

   Έχεις δίκιο για τη βρώμα. Μόνο που έρχεται από το τεχνητό αίσχος των καταυλισμών, το οποίο εξυπηρετεί το φρένο που θέλουν να βάλουν σ αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν να έρχονται στην Ευρώπη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει