Στο Survivor 3 εισέβαλε η Χριστίνα Μπόμπα, σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, με αφορμή μία ερώτηση στο κουίζ, για το μήκος της κοτσίδας της. Η Μπόμπα, όχι μόνο εμφανίσθηκε στο πλάνο, αλλά παρέμεινε για λίγο στο ριάλιτι επιβίωσης, εκτελώντας μέχρι και χρέη παρουσιάστριας. Ενώ όσο ήταν στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη, το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι, δεν έκρυβε τον έρωτά του.

Η παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα στο Survivor, καθώς και η εμφάνισή της με τα κοτσιδάκι, δεν πέρασαν ασχολίαστα από το Νίκου Μουτσινά, ο οποίος φρόντισε μέσα από την εκπομπή του, «Για την παρέα» να της αφιερώσει κι ένα τραγούδι. Μόνο που οι στίχοι του «έσταζαν» φαρμάκι!

«Πρώτοι εμείς εδώ είχαμε προβλέψει ότι θα συμβεί. Το λέγαμε από τότε που έλεγαν να στείλουν τη Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο. Τι λέγαμε εμείς εδώ; Ποιον να στείλουν; Τη Μπόμπα. Και μας άκουσαν προφανώς και τσουπ πετάχτηκε και η Μπόμπα χθες στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Δες την τι ωραία, με τα κοτσιδάκια της στο Μικρό σπίτι στο λιβάδι, πιο γλυκιά από ποτέ. Εγώ βέβαια θα την έβγαζα με ένα ποδηλατάκι, αφού έκανε και το κοτσιδάκι να έβγαινε και με φιογκάκια κι ένα καλαθάκι. Κάπως θα έδινε λίγο. Δεν το σκέφτηκα, δεν πειράζει, γι’ αυτό είμαστε εδώ, αφιερωμένο στην πιο γλυκιά Μπόμπα που έχει σκάσει ποτέ», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Για να προχωρήσει στο τραγούδι:

«Πιο γλυκιά απ’ όσο φαντάζεσαι
πιο γλυκιά απ’ όσο φοβάσαι
πιο γλυκιά απ’ ότι ονειρεύεσαι
στον Δομίνικο όπου και να ‘σαι.
Πιο γλυκιά Χριστίνα σ’ αγαπώ!
Πιο γλυκιά Χριστίνα κάνω εμετό»!