Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor 3 έγινε το Σάββατο. Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν η είσοδός της έφερε και τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης. Η αλήθεια είναι ότι η είσοδος της παίκτριας του Survivor 2, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι το μεγάλο τελικό, έφερε έναν άλλον αέρα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που φέτος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

Η είσοδος της Δαλάκα ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter και μετά από πολύ καιρό, στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε ενδιαφέρον κι έντονος σχολιασμός για το Survivor.

Ενδιαφέρον, όμως, υπήρξε και από το τηλεοπτικό κοινό με τα νούμερα του ριάλιτι να έχουν μία αισθητή άνοδο στην τηλεθέαση, ακόμη και στο δυναμικό κοινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε πως δεν φοβάται τους αντιπάλους και ότι θα πρέπει να περιμένουμε ό,τι και πέρσι από αυτήν ???? Εσείς τί λέτε; … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Το Σάββατο που μπήκε στο παιγνίδι η Κατερίνα Δαλάκα, το Survivor 3 έκανε στο γενικό σύνολο 18,6% έχοντας απέναντί του το «Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που διατήρησε την πρωτιά στη ζώνη με 23,6%.

Ωστόσο, το μεγάλο ενδιαφέρον ήταν το βράδυ της Κυριακής, όπου το ριάλιτι επιβίωσης κονταροχτυπήθηκε με το Your Face Sounds Familiar. Η Μαρία Μπεκατώρου, φέτος είναι στα καλύτερά της, όπως και το show μεταμορφώσεων.

Ανατροπή στην τηλεθέαση δεν υπήρξε, όμως, το Survivor 3 αύξησε τα ποσοστά του, κλείνοντας την ψαλίδα. Λίγο η Δαλάκα, λίγο ότι η ελληνική ομάδα κέρδισε την ασυλία σε δύο αγώνες όλο σασπένς, ήρθε το ριάλιτι και στο γενικό σύνολο έκανε 19,6% και στο δυναμικό κοινό 18,9%.

Το YFSF, από την άλλη, με guest τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε στο γενικό σύνολο 24,4% και στο δυναμικό 23%.