Βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός MasterChef 3, αφού ήταν η μία από τις δύο διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με την αποχώρηση, μετά τη «διάσωση» του Παντελή.

Η Άλκηστις και η Εύα βρέθηκαν απέναντι στους κριτές, έχοντας τις χαμηλότερες επιδόσεις στη δοκιμασία αποχώρησης από το MasterChef, που ήταν αντιγραφή πιάτου.

Τι κι αν κλήθηκαν, μαζί με τον Παντελή, που έκανε καλύτερο πιάτο κι έφυγε πρώτος για το σπίτι του MasterChef, να φτιάξουν μπραντάδα με καπνιστό χέλι, βελουτέ πράσου και αυγό ποσέ. Η κρητικιά Άλκηστις ακόμα έφερε βαρέως το βασικό υλικό της προηγούμενης δοκιμασίας, που ήταν το φυστικοβούτυρο, εξαιτίας του οποίου βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Όταν σώθηκε κι εκείνη, και αποφασίστηκε πως η πρώτη που θα έφευγε από τον διαγωνισμό θα ήταν η Εύα, η Άλκηστις θέλησε να πει μία μαντινάδα για τον Σωτήρη Κοντιζά. «Εγώ είμαι ο μέντοράς σου, γι’ αυτόν έγραψες μαντινάδα;» τη ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Θ’ ακούσεις και θα καταλάβεις» απάντησε και, απευθυνόμενη προς τον Σωτήρη Κοντιζά, με υψωμένο το δάχτυλο, είπε τη μαντινάδα της: «Κι αν μ’ έκαψε το φυστικοβούτυρο, και βρίσκομαι σ’ αυτή τη θέση, εγώ θα πάω τελικό σ’ αρέσει δε σ’ αρέσει».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ακούγεται να γελά, ο Κοντιζάς πάντως περιορίστηκε σε ένα μειδίαμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.