Οι πράξεις αγάπης, στήριξης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, άλλη μια εβδομάδα πρωταγωνιστούν στην εκπομπή «Με Αγάπη».

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ενημερωνόμαστε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF «Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους».

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου θα μάθουμε πώς να βοηθήσουμε τα υποχόνδρια παιδιά και με ποιους τρόπους μπορούν να ξεπεράσουν αυτή τη διαταραχή.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα γνωρίσουμε τη SAPT Hellas, η οποία αναγνωρίζοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες των σκύλων, πραγματοποιεί δωρεάν επισκέψεις σε ειδικά σχολεία, ιδρύματα και άλλους φορείς κοινωνικής πρόνοιας.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου θα πληροφορηθούμε για την τεράστια σημασία που έχουν στην υγεία των παιδιών οι προληπτικές εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου εκπομπή, μας τα παρουσιάζει το Ecomobility. Με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων δράσης του, απευθύνει μια σημαντική πρόσκληση στα Γυμνάσια των μεγάλων πόλεων της χώρας μας για συμμετοχή στην εκστρατεία του!