«Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;». Είναι μία από τις ατάκες που έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη και λατρεύτηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό. Όπως ακριβώς συνέβη και με την ίδια τη σειρά, «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη να αποτελούν ένα από τα πλέον πετυχημένα και αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Και τώρα, σχεδόν 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, έγινε γνωστό πως αυτή επιστρέφει. Ο Πέτρος Μπούτος, ο πρώην διευθυντής Προγράμματος του Mega, δημοσίευσε το Instagram ένα βίντεο της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη από το «Σ’ αγαπώ , μ’ αγαπάς», σχολιάζοντας «Επιστρέφει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Boutos (@boutosp) στις

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιστροφή δεν έχουν γίνει γνωστές. Αν, δηλαδή, θα επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα κάποιου καναλιού ή διαδικτυακά.

Να υπενθυμίσουμε πως η σειρά προβλήθηκε από το Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2000-2001 και 2001-2002, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία. Μάλιστα, εκτός από το έξυπνο σενάριο (το υπέγραφε η Παπαδοπούλου με τη Δήμητρα Πούλκου) , το «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» είχε ξεχωρίσει για τη σκηνοθετική του ματιά που ήταν κάτι καινούργιο για την εποχή εκείνη, αφού η κάμερα σε κάθε πλάνο έμενε σταθερή και παρακολουθούσε το διάλογο του ζευγαριού χωρίς να κινείται στο χώρο. Επίσης, ελάχιστες ήταν οι φορές που είχαμε δει σε πλάνο κάποιον άλλον ηθοποιό, πέρα του πρωταγωνιστικού δίδυμου.