Την γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With the Stars, όπου σε όλους τους κύκλους του χορευτικού show ήταν στην κριτική επιτροπή. Ο λόγος για τη Γκαλένα Βελίκοβα η οποία θα συμμετέχει σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά πρότζεκτ, όπου έχουν ως σκοπό την ανάδειξη του μεγαλύτερου ταλέντου στον κόσμο.

Η γνωστή δασκάλα χορού ήδη βρίσκεται ήδη στο Λος Άντζελες και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «The World’s Best» που θα μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο, ενώ στην κριτική επιτροπή θα κάθεται και η διάσημη ηθοποιός του Ντρου Μπάριμορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Revolution is coming! I’m so proud to be judge in the new TV show in U.S. #worldsbest #losangeles @drewbarrymore @j_corden @galenavelikova ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galena (@galenavelikova) στις

Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό ταλέντων θα λάβουν μέρος περφόρμερς απ’ όλο τον κόσμο, σε διαφορετικούς τομείς, όπως τραγούδι, χορό, μουσική, υποκριτική. Και ανάμεσα από τους πενήντα που θα διαγωνιστούν, θα αναδειχθεί το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου.

«Είμαι τόσο χαρούμενη και νιώθω τόση τιμή που θα είμαι μέρος αυτού του νέου τηλεοπτικού σόου στο Λος Άντζελες στην Αμερική. Ξεκινάμε στις 3 Φεβρουαρίου» έγραψε η Γκαλένα Βελίκοβα στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της από τα παρασκήνια του show.