Αυτή και αν είναι αποκάλυψη ή μάλλον, παραδοχή από τη Μέγκι Ντρίο, η οποία επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση για να πάει στον τρίτο κύκλο του Survivor. Το μοντέλο, που το γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και για πολλούς ήταν ο «εγκέφαλος» της περίφημης «τριάδας της φωτιάς», επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, εξηγώντας σε ποια φάση βρίσκονται οι συζητήσεις της με τους ανθρώπους της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε στο Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι της πρότασης, που έχει δεχτεί για το Survivor.

«Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα τι θα κάνουμε, γιατί εγώ δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η πρόταση δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι, θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ναι, ούτε το όχι, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Πρώτα από όλα με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα ριάλιτι και δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να δικτυωθώ. Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο μόντελινγκ. Θέλω λίγο να το ζήσω το έξω. Μπορεί και να μην ξανάρθει βέβαια μια τόσο καλή πρόταση, για αυτό και προσπαθώ να τα ζυγίσω τα πράγματα».