Πρόσωπα-έκπληξη θα δούμε στη συνέχεια του θρυλικού σίριαλ του Mega «Λόγω Τιμής», η οποία θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς.

Στη συνέχεια του «Λόγω Τιμής» θα πρωταγωνιστήσουν ξανά ο Άλκις Κούρκουλος, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Αγγελική Δημητρακοπούλου και άλλοι, ενώ ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του προαναγγέλλει ότι οι νέοι ηθοποιοί που θα τους πλαισιώσουν θα είναι έκπληξη, χωρίς να αποκαλύπτει ονόματα. Ασαφές παραμένει ακόμα το πότε θα προβληθεί το σίριαλ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ:

«Η συγκλονιστική σειρά, με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο και του Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία και ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Φιλία. Αγάπη. Σεξ. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Οικογένεια. Και πάλι φιλία. Το “Λόγω Τιμής” ύμνησε τη φιλία και αναπαράστησε με τον καλύτερο τρόπο την αληθινή ζωή μιας παρέας νέων ανθρώπων.

Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα, 20 χρόνια μετά».