Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της η Άννα Αμανατίδου μόλις άκουσε πως θα παραμείνει εκείνη στο παιχνίδι και στην τελική τετράδα του Greece’s Next Top Model και όχι η Εύη Ιωαννίδου, με την οποία δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

«Νιώθω περήφανη πιο πολύ με τον εαυτό μου. Είναι μία νίκη πουν την ήθελα πάρα πολύ για τον εαυτό μου, γιατί μία το ένα σχόλιο, μία το άλλο. Άντε γιατί πολύ την είδαμε, η σιγουριά θα σε φάει, π@@ο τώρα», ανέφερε η Άννα Αμανατίδου σχετικά με την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου και συνέχισε: «Δεν άξιζα, δεν άξιζα αλλά είδες ποιος σε έβγαλε; Είδες Ευούλα. Εγώ που μου έλεγε πως δεν αξίζω. Τώρα χαιρέτα μας, σπιτάκι σου να γιορτάζει τα γενέθλιά σου».

Από την άλλη λίγο μετά την αποχώρηση, η Εύη Ιωαννίδου ανέφερε πως είναι ξεφτίλα να φεύγει εκείνη και να μένει στο παιχνίδι η Αμανατίδου και αυτό είναι που την πείραξε πιο πολύ.

«Η απόλυτη ξεφτίλα είναι που πήγα με την Αμανατίδου και έφυγα», είπε στην Εβελίνα.

Δείτε το βίντεο:

Μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model , η Εύη Ιωαννίδου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους όσους με στήριξαν στη συμμετοχή μου, μέσα στο παιχνίδι του GNTM. Ευχαριστώ και αυτούς που δεν με στήριξαν, γιατί μέσα από αυτούς, θα γίνω πιο σωστή και πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου.

Δεν ξεχνώ φυσικά τις φίλες μου και τους φίλους μου, που είναι κοντά μου στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ. Κλείνοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την παραγωγή, τους κριτές, την Ζενεβιέβ για όλα όσα έζησα, έμαθα και δεν θα σταματήσω να μαθαίνω.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου Έλενα Χριστοπούλου, την θεά μου που ήταν δίπλα μου και με στήριξε στις δύσκολες αλλά και εύκολες στιγμές!! Καλή συνέχεια, σε όλα τα κορίτσια του GNTM και μια μεγάλη ΑΓΚΑΛΙΑ σε όλους εσάς που συνεχίζετε, να είστε κοντά μου.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ !!!», έγραψε η Εύη Ιωαννίδου.