«Ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, κρύβομαι…»

Η εξομολόγηση στο Greece's Next Top Model


MEDIA
12:49
06/11/2018
«Ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, κρύβομαι…»
1
loading

Το Greece's Next Top Model έχει κερδίσει τη θέση του στα ποσοστά της τηλεθέασης και οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται τα κορίτσια του reality show προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Στη χθεσινή εκπομπή μία από τις δοκιμασίες ήταν οι κοπέλες να χωριστούν σε δυάδες και να προσπαθήσουν να περάσουν ένα κοινωνικό μήνυμα.

Η coach-μέντορας των παικτριών Έλενα Χριστοπούλου τις ρώτησε, πριν ξεκινήσουν, για το ποια είναι τα μηνύματα που θα μπορούσαν να περάσουν στον κόσμο.

«Αν κάποιος άνθρωπος είναι πιο εύσωμος, πιο μικρόσωμος, πιο ψηλός, πιο κοντός, είναι αυτό που είναι… Δηλαδή, δεν έχει νόημα να είμαστε όλοι ίδιοι…», είπε η Ξανθή Τζερεφού.

Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε την ευκαιρία και διακόπτοντάς την, εξομολογήθηκε: «Να ξέρεις ότι από σένα εγώ τουλάχιστον παίρνω συνέχεια μαθήματα καθημερινά. Γιατί και εγώ είμαι μια γυναίκα που ντρέπομαι πάρα πολύ στην παραλία, δεν βγαίνω πολύ εύκολα, φοβάμαι, κρύβομαι… Ειδικά λόγω εσού κάθε μέρα με κάνεις πραγματικά να νιώθω καλύτερα και με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Αλήθεια στο λέω αυτό, ειδικά εσύ».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Mg1

    Που ειναι καλύτερα να δείχνει τα οπίσθιά της (του) κάποια (ος) , στην παραλία ή ....στην τηλεόραση ;!?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει