Αρπάχτηκαν οι κριτές στο Greece’s Next Top Model

Γιατί υπήρξε ένταση


MEDIA
8:44
06/11/2018
Αρπάχτηκαν οι κριτές στο Greece's Next Top Model
2
loading

Αρπάχτηκαν χθες οι κριτές στο Greece's Next Top Model. Ο Δημήτρης Σκουλός έκρινε πολύ αυστηρά την Άννα Τσακουρίδου για την φωτογραφία που έβγαλε και έπρεπε να έχει οικολογικό μήνυμα. Αντίθετα η Βίκυ Καγιά αποθέωσε την φωτογράφιση της Άννας λέγοντας ότι έχει υπέροχα δυνατά πόδια.

«Μ’ αρέσει η εικόνα. Μ’ αρέσει η γεωμετρία της», είπε χαρακτηριστικά. Με την Βίκυ Καγιά συμφώνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας: «Μας έχεις δώσει μια φωτογραφία μόδας που είναι πολύ καλή».

Τότε όμως πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Σκουλός λέγοντας: «Άμα ήταν φωτογράφιση μόδας, που δεν είναι, τα χέρια σου είναι απαγορευτικά. Άρα δεν μιλάμε για φωτογράφιση μόδας».

Η Βίκυ Καγιά παρενέβη διαφωνώντας έντονα και ρωτώντας: «γιατί είναι απαγορευτικά; Περιοδικά μόδας όπως το wallpaper το κάνουν, από ποιον απαγορεύεται;» Για να πάρει την απάντηση: «Από μένα απαγορεύεται».

Ο Δημήτρης Σκουλός, λίγο πριν τη χθεσινή αποχώρηση στο GNTM, μίλησε σκληρά στην Ειρήνη Ερμίδου για το αποτέλεσμα, αλλά και για τη συμπεριφορά της στη φωτογράφιση. Αμέσως μετά, όμως, τα έβαλε με τους υπόλοιπους κριτές, όταν άκουσε τι έλεγαν στην Χριστιάννα Σκούρα, καθώς ένιωσε πως κάνουν διακρίσεις.

«Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά που λέτε γιατί ήμασταν πολύ αυστηροί με την προηγούμενη κοπέλα και εδώ απλά λέμε ότι “ναι ίσως δεν το κατάλαβες, να μια ευκαιρία ακόμα”. Γιατί μια ευκαιρία ακόμα; Και η άλλη δεν το κατάλαβε. Γιατί πρέπει να χαϊδεύουμε τα μαλλάκια της μίας και όχι της άλλης; Δεν γέλαγε, αλλά δεν τσαλακώθηκε. Δεν έδωσε κανένα μήνυμα. Προσπαθούσε να βγει ωραία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar greg

    ελεος................τι ειναι αυτα................

  2. avatar Πέραμα

    Γελοίοι όλοι τους. Η χειρότερη εκπομπή του Σκάι, δεν την βλέπει σχεδόν κανείς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει