Το ‘πε και το ‘κανε η Εύα Μπάση: στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, εμφανώς ενοχλημένη από τις χαμηλές βαθμολογίες των κριτών, «απείλησε» ότι θα έρθει με τις… πιτζάμες της. Και πράγματι, σήμερα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές φορώντας μία νυχτικιά και πασουμάκια!

Φυσικά, αυτό δεν άρεσε καθόλου στην κριτική επιτροπή, η οποία την κατακεραύνωσε για το «αστειάκι» της. Πρώτα η Μπέτυ Μαγγίρα σχολίασε πως δεν υπάρχει κανένα styling στην εμφάνισή της και υπογραμμίζοντας: «Εδώ είναι διαγωνισμός, αυτό δεν παίρνει καν μέρος στο διαγωνισμό».

Τη σκυτάλη πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος εξέφρασε τη δυσφορία του για την γκρίνια ορισμένων παικτριών για τις βαθμολογίες που παίρνουν από τους κριτές. «Μπορούμε να το συζητήσουμε», του απάντησε η Εύα Μπάση, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να ανταπαντά: «Δεν θα το συζητήσουμε. Θα πω τη γνώμη μου και θα βάλουμε μια τελεία. Γιατί εσύ τη γνώμη σου τη φοράς».

Η παίκτρια διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Τι εννοείτε δεν θέλετε να το συζητήσετε; Μοναρχία έχουμε; Από τη στιγμή που αναφέρεστε στο…».

Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, ο Στέλιος Κουδουνάρης σηκώθηκε από την καρέκλα του και αποχώρησε από το πλατό, φανερά εκνευρισμένος.