Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Μια γυναίκα εκτελεστής της μαφίας θα ανακαλύψει μέσα της αυτό που ονομάζεται μητρικό ένστικτο και ένα μικρό αγόρι μπορεί να μιλήσει μόνο μέσω ηχητικών εφέ. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται κόντρα στην Άντερλεχτ και ο Ακάλυπτος επιστρέφει με καινούργιες μπίζνες. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Proud Mary

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Ναζάφι Πρωταγωνιστούν: Ταραζι Χένσον, Μπίλι Μπράουν Διάρκεια: 129′

[sidequote]Δείτε όποτε εσείς θέλετε στο Vodafone TV, την ταινία Proud Mary[/sidequote] Η Μαίρη είναι μια γυναίκα που εργάζεται ως ψυχρός εκτελεστής για την οργανωμένη μαφία της Βοστόνης. Η ζωή της θα αναποδογυριστεί όταν συναντά ένα νεαρό αγόρι, και μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός της χτυπήματος που θα πάει τελείως στραβά. Για πρώτη φορά στη ζωή της, θα ανακαλύψει μέσα της αυτό που ονομάζεται μητρικό ένστικτο.

Τζέραλντ Μακ Μπόινγκ Μπόινγκ

Vodafone TV on demand Δες μαζί με τα παιδιά τις νέες περιπέτειες του Τζέραλντ Μακ Μπόινγκ Μπόινγκ μέσω του Vodafone TV gihfdoiΟι περιπέτειες ενός αγοριού που μπορεί να μιλήσει μόνο μέσω ηχητικών εφέ.

ΠΑΟΚ – Άντερλεχτ

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα μέσω του Vodafone TV στο NOVASPORTS1 στις 19:00 ΠΑΟΚ Το πιο σημαντικό φιλικό παιχνίδι του επί ολλανδικού εδάφους θα δώσει στις 19:00 ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται κόντρα στην Άντερλεχτ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD και αναμένεται να δείξει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακάλυπτος

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Κώστας Βουτσάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου Διάρκεια: 96′ fgvjfdpo1Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει ρίξει το ηθικό σε όλους τους Έλληνες, αλλά όχι και στον «Ακάλυπτο» Ανδρέα, που θεωρεί ότι η κρίση φέρνει νέες ευκαιρίες για καινούργιες μπίζνες! Πάντα άνετος και αραχτός με δεκάδες ανοικτές σαμπάνιες και αγκαλιά με τα ομορφότερα «εργαλεία», θα πείσει τον σεΐχη του Abu Dhabi ότι θα του πουλήσει την Ακρόπολη για να μετατραπεί στο καλύτερο ξενοδοχείο της Ευρώπης και στους Γερμανούς τα ελληνικά νησιά για να τα μετατρέψουν σε τουριστικά θέρετρα. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!