Καβγάς ξέσπασε στο Gala του Power of Love. Η κουβέντα ξεκίνησε από τα όσα έλεγε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί στον Ανδρέα Ανδρεανό για τα… παρεάκια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι και πως αυτά περνούν και στις ψηφοφορίες και πως του έχει λείψει η παρέα που είχαν με τον Ανδρέα και τον Δώρο. Αναφέρθηκε μάλιστα μεταξύ άλλων η λέξη «κουμπαριές».

Ο Αλέξανδρος έδειξε ενοχλημένος και έφερε ως αντίλογο ότι η Στέλλα παρόλο που γνωρίζονται και είναι από το ίδιο μέρος τον είχε ψηφίσει αρχικά για να φύγει, λόγω του χαρακτήρα που είχε δείξει. «Κάποιοι λειτουργούν συναισθηματικά εδώ μέσα και όχι στρατηγικά. Δεν έχουμε κανέναν απόμακρο. Τον Σωκράτη τον έχουμε πλησιάσει πάρα πολλές φορές» είπε σε έντονο ύφος, ενώ η Στέλλα στην ίδια λογική ζήτησε ότι όποιος έχει να πει κάτι να το πει ξεκάθαρα.

«Σήμερα θεωρώ ότι η ομάδα των ανδρών θα ήταν καλό να ψηφίσει με βάση το ποιο παιδί δεν έχει πάρει έπαθλο. Αν θέλουμε να απονείμουμε δικαιοσύνη σαν ομάδα, θα ήταν πιο δίκαιο η ομάδα των ανδρών να ψήφιζε τον Παναγιώτη που είναι από την αρχή του παιχνιδιού και δεν έχει πάρει κάποιο έπαθλο. Είναι αυτό που λέμε ότι υπάρχουν πιο στενοί σύνδεσμοι που ενώνουν και είναι η λεγόμενη «κουμπαριά» σχολίασε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Ο Κυριάκος επειδή βρισκόταν στην κουβέντα που προβλήθηκε, διαχώρισε τη θέση του πως την κουμπαριά την θεωρεί ιερή και πως δεν αφήνει αιχμές για τους παίκτες. Ο Σάκης υποστήριξε ότι ο Σωκράτης θα μπορούσε να μην απομονώνεται και να βγάζει έναν άλλον εαυτό με τους ανθρώπους που είναι κάθε μέρα στο σπίτι, εκείνον που είχε παλιότερα. «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι από αυτά που είπε ο Σάκης γιατί αφενός είναι δεύτερη του εβδομάδα στο παιχνίδι και αφετέρου δεν μπορεί να ξέρει πως είναι ένας παίκτης που έχει περάσει 4,5 μήνες και έχει δεχτεί όλη την κριτική και όλο τον πόλεμο από τα social media και πως μπορεί να εξελιχθεί η ψυχολογία του μέσα στο παιχνίδι. Οπότε όταν μπαίνει στη διαδικασία να κάνει κριτική για έναν παίκτη που είναι 4 μήνες παραπάνω από αυτόν στο παιχνίδι, καλό θα είναι να το σκεφτεί λίγο καλύτερα», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο Σωκράτης που δεν έκρυψε την ενόχλησή του.