Με φαγωμάρα και εντάσεις συνεχίζεται το Survivor 2. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα. Χθες λίγο πριν πάνε στον αγώνα και στις δύο καλύβες υπήρχε αναστάτωση. Συνεχίστηκαν οι διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών που ανήκουν πια σε διαφορετικές ομάδες. Η κόντρα Μαχητών και Διασήμων καλά κρατεί. Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε και για τις δύο ομάδες, αφού την Τετάρτη θα αγωνιστούν για την Ασυλία. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά είναι ο Ηλίας Γκότσης που έχει στοχοποιήσει τον Χάρη ο οποίος δείχνει να απορεί για ποιο λόγο ο Ηλίας αποφάσισε να τα βάλει μαζί του στην παρούσα φάση. Η σύγκρουση των δύο αντρών θα είναι έντονη όταν ο Ηλίας θα κινηθεί προς το μέρος του Χάρη και θα του ζητήσει με άγριο τρόπο εξηγήσεις. Οι δύο άνδρες ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους και βρέθηκαν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια. Ο Ηλίας ακούγεται μέσα στα σκοτάδια να φωνάζει εκνευρισμένος «ήμασταν τόσο καιρό οι μ… που φέρναμε το φαγητό και τώρα ξαφνικά» με τον Χάρη να του απαντάει: «Ναι, εντάξει, έχεις φέρει και το φαΐ στην ομάδα». Ο Ηλίας τότε απάντησε με ένταση «άσε μας ρε μ…» με τον Χάρη να τον ευχαριστεί ειρωνικά. Ο καβγάς συνεχίστηκε με τον Ηλία να φωνάζει ότι «θα πεις εσύ έτσι για μένα για να το παίξεις θύμα. Όπως τα λες τόσο καιρό όλα πίσω από την πλάτη μου».

Εκτός από τον Ηλία, τον προβληματισμό των αντιπάλων έχουν προκαλέσει όλοι οι Μαχητές. Οι Διάσημοι καταγγέλλουν αλαζονεία και ειρωνεία. Το «καρφί» της για τον Ηλία Γκότση έριξε η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια των Διασήμων του Survivor 2 αποκάλυψε την ατάκα που είχε πει ο Γκότσης σε αγώνα της Ντάριας με τη Μελίνα. «Η Μελίνα πήρε το μάθημά της από τον Ηλία. Το να πάει η Μελίνα να αγωνιστεί με την Ντάρια, που η Μελίνα ήταν πραγματικά κολλητή με τον Ηλία, και να φωνάζει ο Ηλίας “πάμε Ντάρια, εύκολο το έργο σου”… Δηλαδή, σε μια κοπέλα που έχει δείξει αγωνιστικά τι είναι, η Μελίνα, νομίζω ότι είναι προσβλητικό και στενάχωρο», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Μελίνα Μεταξά και η Κατερίνα Δαλάκα μίλησαν κατά των αντιπάλων τους, με την πρώτη να χαρακτηρίζει ως «ξεφτιλίκια» τα όσα κάνουν. «Περάσαμε τέσσερις μήνες τόσο ήρεμα, όμορφα και αρμονικά για να φτάσουμε ένα μήνα πριν το τέλος και να μας ανεβάσουν την πίεση; Κατάλαβες; Κι εμείς κερδίσαμε πέντε σερί, αλλά δεν κάναμε έτσι», ήταν ένα από τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα. «Να πανηγυρίσεις σε μια νίκη και ναι θα πεις… Και θα το πεις και λίγο πιο δυνατά και θα τρέξεις και θα κάνεις… Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Αλλά μετά από τόσο καιρό που κάποτε ήσουν και με κάποια άτομα στην ίδια ομάδα, αυτά τα ξεφτιλίκια για μένα είναι περιττά. Τώρα που οι ομάδες έγιναν διαφορετικές βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό όλοι οι παίκτες», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.