Το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Time της 23ης Απριλίου αποτυπώνει με τον πιο σαφή και συνάμα υπαινικτικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στον Λευκό Οίκο και ταλανίζουν την πολιτική ζωή της χώρας. Δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω… καταιγίδας, με μία μόνο λέξη: Stormy. Όπως είναι και το όνομα της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πρωταγωνίστρια του τελευταίου σκανδάλου με εμπλεκόμενο τον μεγιστάνα.

Αν το πρωτοσέλιδο σε κάποιους θυμίζει κάτι, είναι γιατί πράγματα αποτελεί εξέλιξη του πρωτοσέλιδου με το οποίο είχε κυκλοφορήσει το περιοδικό πριν ένα χρόνο.

Όπως εξηγεί το Time, επικοινώνησε με τον επί μακρόν συνεργάτη του Tim O’Brien, ζητώντας του να το αναδημιουργήσει. Κι εκείνος αποτύπωσε στον καμβά του το νερό από τις «καταιγίδες» που σαρώνουν το Οβάλ Γραφείο.

«Όταν ζωγράφισα το ‘Nothing To See Here’ υπέθετα πως εκείνο το επίπεδο του χάους δεν θα κρατούσε. Καθώς η ‘πλημμύρα’ ειδήσεων εισέβαλε στον Λευκό Οίκο, με απολύσεις, σκάνδαλα και γενικό χαμό να τροφοδοτούν νέο γύρο ειδήσεων, ένιωσα πως η μεταφορά της ‘καταιγίδας’ (storm) είναι πιο επίκαιρη από ποτέ» εξηγεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης.