Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef είχε την δοκιμασία της αποχώρησης με τον Τζώρτζη Παπανικολάου και τον Γιώργο Φασίλη να βρίσκονται αντιμέτωποι. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο του σεφ Γιάννη Μανίκη, το οποίο ήταν αρκετά δύσκολο, ειδικά όσον αφορά την τεχνική. Ο Τζώρτζης συγκέντρωσε 18 βαθμούς, έναντι 24 βαθμών του Γιώργου.

Έτσι λοιπόν ένας από τους παίκτες που είχε προκαλέσει διάφορα σχόλια με την παρουσία του στο παιχνίδι αποχαιρέτισε τον ριάλιτι μαγειρικής μιας και έκανε αρκετά λάθη κάτι που δεν του συγχωρέσαν οι κριτές.

«Δεν πιστεύω ότι βγαίνοντας από τον διαγωνισμό χάνω πολλά πράγματα. Σίγουρα χάνω την παραμονή μου, αλλά έχω κερδίσει τόσα, που αν τα βάλω κάτω, ούτε η καλύτερη σχολή δεν θα μου τα έδινε. Από την πρώτη μέρα του διαγωνισμού έδειξα τον αληθινό μου εαυτό. Αυτός που είμαι. Είμαι ένας κοινωνικός άνθρωπος. Δεν έπαιξα με στρατηγικές. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί μέσα σε αυτή την κουζίνα βγήκε όλο το παραγωγικό άγχος που είχα. Η αλήθεια είναι ότι άνοιξα πάρα πολλές φορές την πόρτα και σήμερα ήρθε η μέρα να την κλείσω. Έδειξα πραγματικά ποιος είμαι, αυτό φαινόταν στο πιάτο μου και η παραμονή μου μέχρι τώρα έδειξε ποιος πραγματικά είναι ο Τζώρτζης», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.