Έχετε ερωτήσεις για τον κόσμο μας; Έχουμε το Galileo στον ΑΝΤ1. Από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00 δεν μένει κανένα ερώτημα αναπάντητο!

Την Τρίτη 1η Μαΐου το Galileo μας δίνει στοιχεία για το αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον σύντροφό μας από τη μυρωδιά του. Μας παρουσιάζει τα εφτά καλύτερα αφροδισιακά, πώς να ξεκουμπώσουμε γρήγορα και εύκολα ένα σουτιέν, ενώ μας αφήνει με γλυκιά γεύση βανίλιας και τα μυστικά παραγωγής της!

Την Τετάρτη 2 Μαΐου το Galileo ψάχνει απαντήσεις στους άντρες. Γιατί θεωρούνται το ισχυρό φύλο και γιατί αν χαθούν στον δρόμο, δεν ζητάνε ποτέ οδηγίες; Ακόμα, ποιες είναι οι πιο ξακουστές απόπειρες δολοφονίας σημαντικών προσωπικοτήτων; Το Galileo κάνει έρευνα αγοράς στο internet για να βρει πόσο κοστίζουν τα προϊόντα στο διαδίκτυο και μας εξηγεί πώς λειτουργεί η πλατφόρμα άντλησης φυσικού αερίου.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου το Galileo κάτι μαγειρεύει και ψήνεται να μάθει ανάμεσα στη μαργαρίνη και το βούτυρο ποιο είναι το πιο υγιεινό, ενώ κάνει όρεξη και για μορταδέλα. Λένε πως όποιος ψάχνει βρίσκει. Συμβαίνει το ίδιο και με μια βελόνα στ’ άχυρα; Ακόμα, τα κλωνοποιημένα ζώα κεντρίζουν το ενδιαφέρον της εκπομπής, καθώς και η ομάδα με το ελαφρύτερο όχημα.

Την Παρασκευή 4 Μαΐου το Galileo μας πληροφορεί για τον εθισμό στον υπολογιστή και μας βάζει τα γυαλιά αποκαλύπτοντάς μας αν βλέπουμε καλύτερα με μισόκλειστα μάτια. Όταν ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι, λέει ο λαός. Αλλά όταν φας πολλά κεράσια, τι συμβαίνει… θα μας πει το Galileo.

Ποδήλατο διάδρομος ή αλλιώς Treadmill bike, είναι η νέα μόδα στην αεροβική γυμναστική; Say «cheese» με Καζού Μαρζού και πάρτε μια γεύση από Σαρδηνία. Τέλος, οι σφυγμοί ανεβαίνουν μετά από μια βόλτα με Λαμποργκίνι και η περιέργεια μεγαλώνει μ’ ένα κινητό γκαράζ.