Για τη πιθανή αντικατάσταση της ίδιας και του Χρήστου Φερεντίνου από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου στο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν, μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η 30χρονη παρουσιάστρια αρχικά δήλωσε άγνοια για όσα ακούγονται και γράφονται τελευταία: «Εσείς ξέρετε περισσότερα από εμάς, νομίζω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο: «Είναι μέχρι το καλοκαίρι το συμβόλαιό μου. Έχουμε πει με τον σταθμό ότι θα ξαναμιλήσουμε τον Ιούνιο, όπου και θα κάνουμε τον απολογισμό. Θα συζητήσουμε για τη χρόνια που πέρασε. Γενικά, λέμε πράγματα που αφορούν το τώρα και ασχολούμαστε με αυτό, γιατί ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μπροστά μας».

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής: «Τα νούμερα είναι καλά. Ο σταθμός είναι ικανοποιημένος, οπότε είμαστε κι εμείς χαρούμενοι» σχολίασε.

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει πως το δίδυμο Αρναούτογλου- Μπεκατώρου θα της άρεσε για την παρουσίαση μιας εκπομπής: «Νομίζω ότι ταιριάζουν μεταξύ τους. Έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που έχουν εκφράσει και οι δυο (την επιθυμία να παρουσιάσουν μαζί μια εκπομπή). Απ’ όσο ξέρω και από όσα διαβάζω στα blogs, πάντως, το Mega παραμένει στην ίδια συνταγή».