Η μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στην μεσημεριανή ζώνη είναι αποφασισμένη εδώ και καιρό από τη διοίκηση του Star Channel και πολύ σύντομα θα τη δούμε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα ώρα μετάδοσης της εκπομπής, θα είναι στη 13:00 και θα έχει διάρκεια δύομισι ωρών, δηλαδή έως και τις 15:30.

Αυτό σημαίνει πως η Ελεονώρα Μελέτη και η τηλεοπτική παρέα της, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι στον αέρα από τη 13:00 έως τις 16:00.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Ελεονώρας, τη σκυτάλη θα παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία θα συνεχίζει με το «Μίλα» έως τις 17:30.

Το επόμενο πρόσωπο που θέλουν στο κανάλι να συνεχίζει την ζώνη, μετά το τέλος της εκπομπής της Τατιάνας, είναι ο Θοδωρής Δρακάκης, με ένα μίνι απογευματινό δελτίο ειδήσεων.

Δυσαρεστημένος φαίνεται να είναι από αυτή την αλλαγή ο Θοδωρής Δρακάκης, μιας και οι φήμες θέλουν την Ελεονώρα να ξεκινά ακριβώς την ώρα του δελτίου του. Να υπενθυμίσουμε πως το συμβόλαιο του παρουσιαστή-δημοσιογράφου, λήγει τον Ιούνιο.

Την προηγούμενη σεζόν που η Χριστίνα Λαμπίρη παρουσίαζε την εκπομπή της στη 13:00, το δελτίο με το Θοδωρή Δρακάκη ξεκινούσε στις 12:00. Όπως όλα δείχνουν το κανάλι δεν είναι διατεθειμένο να κάνει κάτι αντίστοιχο και αυτή τη χρονιά.

Το ντόμινο αυτών των εξελίξεων είναι σίγουρο πως θα φέρει την απόλυση συναδέλφων από το Star. Ο αριθμός που ακούγεται είναι 20 με 30 άτομα.

Πηγή: www.entertv.gr