To Survivor 2 έκανε πρεμιέρα και σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Την περσινή σεζόν, το Survivor πήρε μαζί του το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ακολουθούσε πιστά τους παίκτες και την καθημερινότητά τους. Για φέτος η παραγωγή φρόντισε να ρίξει στην παραλία πολλά αθλητικά κορμιά. Γυμναστές και αθλητές κυριαρχούν, κάτι που φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους στο twitter που μιλούν για… πλαστικό. Ταυτόχρονα υπάρχουν και αρκετοί που αναπολούν τους περσινούς παίκτες του παιχνιδιού… Το πρώτο επεισόδιο του Survivor τα είχε όλα. Ξεκίνησε με μία πρόταση γάμου κατά τον αποχαιρετισμό των παικτών από την Ελλάδα και συνεχίστηκε με μία εντυπωσιακή είσοδο στην παραλία του Άγιου Δομίνικου με ελικόπτερο. Ακολούθησε ένας συναρπαστικός πρώτος αγώνας που κρίθηκε στον πόντο. Κέρδισαν οι «Μαχητές» με 10-9. Έπαθλό τους η έτοιμη καλύβα στην παραλία σε αντίθεση με αυτή των Διάσημων που θα έπρεπε να την φτιάξουν. Η μάχη σκληρή και ο πρώτος τραυματισμός στο κεφάλι του Στέλιου Κρητικού γεγονός. Ευτυχώς όμως, όχι σοβαρός, αφού δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στα επόμενα αγωνίσματα. Και η πρεμιέρα για το τέλος επεφύλασσε άλλη μία ανατροπή. Ο Σάκης Τανιμανίδης στο πρώτο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε τις αλλαγές στο φετινό παιχνίδι. Τρεις οι βασικές:

  • Πρώτον θα υπάρχει ένα νέο έπαθλο, που θα ακολουθεί ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παικτών στην παραλία.
  • Δεύτερον οι ατομικές ασυλίες δεν θα προκύπτουν μόνο από τον αγώνα της ατομικής ασυλίας. Ο πρώτος που θα κερδίζει ατομική ασυλία από την ηττημένη ομάδα θα είναι αυτός που θα έχει πάρει τις περισσότερες ατομικές νίκες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων των προηγούμενων ημερών. Ο δεύτερος νικητής θα προκύπτει από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.
  • Και τέλος, θα μπουν στο παιχνίδι νέα πρόσωπα, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος θα αντικαθίσταται.

Οι παίκτες του Survivor… Οι 12 «Διάσημοι»: Κατερίνα Δαλάκα, Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέλιος Κρητικός, Μιχάλης Μουρούτσος, Ξένια –REC, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Αλέξανδρος Παρθένης, Μαρία Σαμαρίνου, Γιάννης Τσίλης, Όλγα Φαρμάκη, Κατερίνα Χαλικιά και Ελένη Χατζίδου. Οι 12 «Μαχητές»: Νικόλας Αγόρου, Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης, Βιργινία Δικαιούλια, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Νίκος Θωμάς, Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη, Αγγελική Κοκαλίτσα, Μελίνα Μεταξά, Μαρίνα Πήχου, Ντάρια Τουρόβνικ, Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets