Την πόρτα της κουζίνας του MasterChef πέρασαν για πρώτη φορά οι 50 διαγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα, φορώντας την πολυπόθητη ποδιά.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμασίας οι τρεις κριτές τους ζήτησαν να ξεκινήσουν από μια πολύ απλή διαδικασία όπως ανέφεραν.

«Θα αρχίσουμε από τα εύκολα, με το πιο δημοφιλές και το καθημερινό υλικό της ευρωπαϊκής κουζίνας. Τα κονδυλόρριζα στρύχνα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στο άκουσμα αυτού του υλικού οι παίκτες έμειναν άφωνοι, αφού δεν γνώριζαν τι είναι…

Ο κριτής αναφερόταν στις πατάτες που όλοι γνωρίζουμε. Η δοκιμασία ήταν να καθαρίσουν αλλά και να κόψουν σε τρεις διαφορετικές μορφές ένα σακί με πατάτες.

Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος Ιωαννίδης τους επεσήμανε να μην υποτιμήσουν την διαδικασία…

Μετά τις τελευταίες ποδιές που δόθηκαν στο επεισόδιο της Πέμπτης, ήρθε η σειρά της δεξιότητας και της ικανότητας των παικτών στο καθάρισμα της πατάτας προκειμένου οι κριτές να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν ποιοι παίκτες θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί από τους παίκτες τραυματίστηκαν αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.