Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα βρίσκεται εν τέλει στο καινούριο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και η καθ’ ύλην αρμόδιος, η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη,  μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», διευκρινίζοντας τους λόγους.

Η κ. Μαραγκουδάκη λοιπόν δήλωσε πως «επειδή άλλαξαν πολλά δεδομένα από το καλοκαίρι που είχαμε σχεδιάσει κάποιο πρόγραμμα, εννοείται ότι στα καινούρια προγράμματα και επειδή η κυρία Μελέτη είχε αποφασίσει να κάνει infotainment, δεν ήταν στα δικά μας σχέδια. Στον επανασχεδιασμό του προγράμματος. Ναι της είχε γίνει πρόταση, αλλά το πρόγραμμα άλλαξε άρδην γιατί είχαμε και πολλές άλλες αλλαγές. Είχαμε συζητήσει όλες τις περιπτώσεις τι θα έκανε αν δεν έκανε infotainment που ήταν κάτι που ήθελε, και το ήθελε και από πέρυσι που είχε έρθει για να κάνει το Survivor Πανόραμα».

Η ίδια συμπλήρωσε πως «ανακοίνωση δεν έχει βγάλει καμία ο σταθμός, γιατί άλλαξε τα σχέδιά του. Νομίζω ότι σε κάθε αλλαγή σχεδίων, δεν χρειάζεται να βγάλεις ανακοίνωση. Απλά ήταν μια κακή στιγμή, που δεν ταίριαζαν τα δικά μας σχέδια με της κυρίας Μελέτη».