Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα! Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00.

Η ανανεωμένη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει γνωστούς αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες μάγειρες, δημιουργικούς και παραδοσιακούς ζαχαροπλάστες, ανθρώπους από τον χώρο της γαστρονομίας, διάσημους καλλιτέχνες αλλά και απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μας τις πιο επιτυχημένες συνταγές τους.

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου μαγειρεύουν έφηβοι και όσοι αισθάνονται έφηβοι! Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια πεντανόστιμη μακαρονάδα με τρία υλικά από τον ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη, μια χορταστική λουκανικόπιτα στο ταψί από τον 16χρονο Ηλία Ντούσκα και τη συνταγή για τα σουηδικά κεφτεδάκια από την Αντωνία Πουκαμισά, 15 χρόνων! Το γλυκό της ημέρας έχει γεύση μόκα και δροσιά από φραγκοστάφυλο και μας το φτιάχνει ο Μιλτιάδης Γραμμένος.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου συνταγές της κουζίνας του φτωχού από τον Ιταλό Έντζο Ζάννι. Μακαρονάδα αλιόλιο με ψεύτικη παρμεζάνα, γιουβαρλάκια χωρίς κιμά και ένα αβγό σε φέτα ψωμιού λουσμένη με χίλια αρώματα.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου η Ελένη παρέα με την Νανά Δαρειώτη δίνει ιδέες για πέστο. Πέστο παντζαριού, πέστο μελιτζάνας και πέστο εν δράση σε κοτόπουλο όπως το φτιάχνει η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη. Η Ελένη ετοιμάζει στα γρήγορα πέννες με σολομό σε πλούσια λευκή σάλτσα.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο σεφ Γιώργος Λέκκας μαγειρεύει για παιδιά! Φτιάχνουν νόστιμες τορτίγιες και ζυμαρικά με λαχανικά σε φορμάκια. Το μενού κλείνει με ένα εύκολο γλυκό για παιδιά: γρήγορο ρυζόγαλο με πολύχρωμα κουφετάκια!