Οι ξανθές Φαίη Σκορδά και Βάσια Λόη αποχώρησαν από το Alter και τις θέσεις τους κατέλαβαν οι μελαχρινές Σταματίνα Τσιμτσιλή και Αννα Λιβαθινού. Δεν είναι μόνο το κανάλι του Μπουρναζίου που αποφάσισε να στραφεί σε πιο σκούρο χρώμα αφού τελευταία όλο και περισσότερες είναι οι μελαχρινές παρουσιάστριες.

Και αν δεν είναι… γίνονται αφού φαίνεται ότι η μόδα επιτάσσει να αφήσουν πίσω τις ξανθές τρέσες! Φανατικές και πιστές ξανθές τηλεπαρουσιάστριες υιοθετούν -ή αναγκάζονται να υιοθετήσουν- πιο σκουρόχρωμη κόμη. Και αν λέγαμε πως οι άντρες -και η τηλεόραση- προτιμούν τις ξανθιές, τελευταία η μικρή οθόνη, τουλάχιστον, επιλέγει μελαχρινές.

Μετά την αποχώρηση των ξανθών παρουσιαστριών του, Φαίης Σκορδά και Βάσιας Λόη, το Alter έδωσε βήμα στις μελαχρινές Σταματίνα Τσιμτσιλή και Αννα Λιβαθινού. Η Αννα Λιβαθινού μέχρι πέρσι ήταν στο πάνελ της απογευματινής εκπομπής του καναλιού «Μεσημεριανό express» που παρουσίαζε η Βάσια Λόη.

Επίσης, στο ίδιο κανάλι παρουσίαζε τα καλοκαίρια την εκπομπή μαγειρικής «Στην κουζίνα», ενώ από την επόμενη σεζόν θα… μαγειρεύει τα νέα της showbiz τα Σαββατοκύριακα αφού κατάφερε να «φάει» τις ξανθές ανταγωνίστριές της. Η Ναταλία Γερμανού, φανατική ξανθιά επί σειρά ετών, τους τελευταίους μήνες απέκτησε πιο μελί ανταύγειες. Η Χριστίνα Λαμπίρη, μετά από χρόνια οπαδός της ανοιχτόχρωμης κόμης, αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου που προσπάθησε να γίνει ξανθιά επέστρεψαν στις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Πηγή:Espresso