Στο Λονδίνο ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Σατσίδης και η εκπομπή Buzz για μια μοναδική συνάντηση με το καστ της συναρπαστικής σειράς μυστηρίου Outcast, που το παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23.30, στο κανάλι FOX στον OTE TV. Ο Robert Kirkman, δημιουργός της παγκόσμιας επιτυχίας «The Walking Dead», βάζει την υπογραφή του και σε αυτή τη σειρά και την χαρακτηρίζει  ως μια «επική ιστορία τρόμου».

Οι πρωταγωνιστές του Οutcast αποκάλυψαν στην εκπομπή Βuzz άγνωστες πτυχές των ρόλων τους, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να πραγματοποιήσουν γυρίσματα της σειράς και σε Ελλάδα & Κύπρο!

Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Robert Kirkman και του καλλιτέχνη Paul Azaceta, η σειρά ακολουθεί τον Κάιλ Μπαρνς (Patrick Fugit – Almost Famous, Gone Girl), έναν νεαρό άνδρα, του οποίου η ζωή είναι μία ατελείωτη μάχη με δαίμονες. Με τη βοήθεια του Αιδεσιμότατου Άντερσον (Philip Glenister – Life on Mars), ενός ιερέα που βασανίζεται από τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, ο Κάιλ ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται και να διεκδικήσει την κανονική ζωή που ποτέ δεν γνώρισε. Ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψει μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να αλλάξει για πάντα τη μοίρα όλου του κόσμου.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να δουν τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της νέας σειράς τρόμου στο Buzz αυτή την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 20.30, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD.