Ενώ ήδη η Νικολέτα Ράλλη έχει υπογράψει με το κανάλι, ουδείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις της μέχρι πρότινος παρουσιάστριας του «Super Star».

Η θέση των επιτελικών του σταθμού είναι ξεκάθαρη, ότι την προορίζουν για διοικητική θέση, και η όποια αντιπρότασή της έπεσε στο κενό. Η Χριστίνα Λαμπίρη επέστρεψε από τις διακοπές της στο γραφείο της την περασμένη Δευτέρα.

Ομολογουμένως ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα γι’ αυτήν αφού ενημερωνόταν και επίσημα για το τέλος μιας εννιάχρονης διαδρομής με μεγάλη επιτυχία. Στην ουσία της ειπώθηκε ότι πρέπει να εγκαταλείψει το πλατό της εκπομπής της δίνοντας τη σκυτάλη στη νέα και πολλά υποσχόμενα Νικολέτα Ράλλη.

Αν και η Χριστίνα περίμενε ότι θα υπάρξουν κραδασμοί στην εκπομπή της τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε καμία περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, δεν διαισθανόταν μια τέτοια εξέλιξη.

Στο ένα και μοναδικό ραντεβού της – τη Δευτέρα – με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού Σταμάτη Μαλέλη η παρουσιάστρια άκουσε την πρόταση του Star να αναλάβει διοικητικό πόστο ως υπεύθυνη των εκπομπών ενημερωτικού χαρακτήρα καθώς και να παρουσιάζει ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα το δελτίο ειδήσεων.

Η Χριστίνα Λαμπίρη από την πλευρά της αντιπρότεινε να αναλάβει και να παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή, χωρίς όμως, απ’ ό, τι όλα δείχνουν, θετική ανταπόκριση από το κανάλι.