Περισσότερες από 500.000 αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της google είχε ο Παντελής Παντελίδης χθες Πέμπτη, από το πρωί οπότε και έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του σε τροχαίο, έως και το απόγευμα.

Μέσα σε δέκα περίπου ώρες οι Έλληνες αναζήτησαν πάνω από μισό εκατομμύριο φορές το όνομα του τραγουδιστή προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις γύρω από το τροχαίο με τον δημοφιλή τραγουδιστή, σύμφωνα με τα εργαλεία που παρακολουθούν τις τάσεις αναζητήσεων στο ίντερνετ. Τέτοια νούμερα δεν είχαν συγκεντρώσει ούτε τα capital controls και βέβαια ούτε οι εκλογές…

Βέβαια να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής, εκτός του γεγονότος ότι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, είχε αναδειχθεί μέσα από το ίντερνετ και συγκεκριμένα το youtube, όπου τραγούδια του συγκέντρωναν πάνω από 15 εκατ. views, νούμερο ιλιγγιώδες για τα ελληνικά δεδομένα.

Φωτιά πήραν και τα social media, καθώς μόνο στο twitter οι αναφορές άγγιξαν τις 100.000.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, κοντά στο πατρικό του, στη Νέα Ιωνία, θα αποχαιρετήσουν τον Παντελή Παντελίδη συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές. Νωρίτερα, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, που βρίσκεται λίγα στενά πιο κάτω από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο τραγουδιστής και το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένειά του.

Από τις 10:00, η σορός του 33χρονου που ξεχώρισε και αγάπησε ο κόσμος θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.