Είναι Ανατολίτισσες με τα όλα τους. Ψηλές, μελαχρινές και κούκλες, όλες πρώην μοντέλα που έγιναν ηθοποιοί και τώρα «εισβάλλουν» καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τα τουρκικά σίριαλ που έχουν γίνει μανία.

Η Κανσού Ντερέ υποδύεται την Εϊσάν στη σειρά «Ezel». Γεννημένη το 1980 στην Άγκυρα, η Κανσού Ντερέ είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Το 2000 συμμετείχε στα Καλλιστεία όπου αναδείχθηκε αναπληρωματική Μις Τουρκία, και ξεκίνησε λαμπρή καριέρα ως μοντέλο. Μέχρι τώρα έχει παίξει σε έξι τηλεοπτικές σειρές και έχει κερδίσει το βραβείο «Ismail Cem» για το ρόλο της Εϊσάν. Επίσης έχει παίξει και σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια από τις οποίες συμπρωταγωνιστούσε μαζί με τον Χαλίτ Εργκεντζ, τον γνωστό Ονούρ από τις «Χίλιες και μία νύχτες».

Τη Σεντέφ Αφτσί τη βλέπουμε σε δύο σήριαλ αφού παίζει τη Μενεξέ στην ομώνυμη σειρά και την Μπαχάρ, την αδερφή της Εϊσάν στη σειρά «Ezel». Η Σεντέφ γεννήθηκε στο 1982 στην Κωνσταντινούπολη. Το 1997 κέρδισε το διαγωνισμό Elite Model Look Turkey και το 2001 εκπροσώπησε τη χώρα της στο διαγωνισμό Miss Universe. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Αδέσμουτου Τύπου», από το 2007 μπήκε στον χώρο της υποκριτικής αφού πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Μενεξέ».

Η Σελίν Ντεμιρατάρ, είναι η Νερμίν της σειράς «Το αγιάζι του έρωτα». Η Σελίν γεννήθηκε το 1983 στην Κωνσταντινούπολη, και ξεκίνησε και αυτή την καριέρα της ως μοντέλο εκπροσωπώντας τη χώρα της στο διαγωνισμό Miss Globe το 1999. Το 2001 όμως έγινε ηθοποιός και από τότε έχει παίξει σε 12 σειρές.