Είναι οι εκδότες δυο αντίπαλων, αλλά εξίσου δυνατών ανδρικών περιοδικών, τoυ Playboy και του Hustler. Ο Χιου Χέφνερ και ο Λάρι Φλιντ αντίστοιχα, έφεραν επανάσταση στο γυμνό και πλέον διοικούν δυο εκδοτικές αυτοκρατορίες με άπειρο κοινό να τους ακολουθεί φανατικά. Με αφορμή ωστόσο την απόφαση του Χέφνερ να καλύψει το γυμνό και να φωτογραφήσει ντυμένες πλέον τις Playmates, o 72χρονος Φλιντ –η πολυτάραχη ζωή του έγινε ταινία, «Υπόθεση Λάρι Φλιντ»-, βρήκε αφορμή να «χτυπήσει» τον αντίπαλό του.

«Λοιπόν, ξέρετε ότι ο Χέφνερ πλησιάζει τα 90. Ήξερα ότι γερνάει, αλλά δεν ήξερα ότι έχασε και τα μυαλά του», είπε ο εκδότης στο CNN πριν μερικά 24ωρα. «Όταν βγάζεις το πιο σημαντικό στοιχείο από το περιοδικό και το πετάς- με το οποίο έγινες γνωστός-, τότε πρόκειται για μια χαζή κίνηση», πρόσθεσε.

Σημειωτέων, από το αρχηγείο του Playboy βγήκε η απόφαση ότι το περιοδικό σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες γυμνών γυναικών, στο πλαίσιο της μεταστροφής που κάνει εδώ και ένα χρόνο και ήταν εμφανής στην online έκδοση του. Στόχος της απόφασης του περιοδικού, είναι να δημιουργήσει ένα νέο αναγνωστικό κοινό, το οποίο μειωνόταν δραματικά επί δεκαετίες.

«Πρέπει να διοικείς ένα περιοδικό όπως μια επιχείρηση», είπε ο Φλιντ «όταν χάνεις τα έσοδα, πρέπει να μειώσεις τα πάγια έξοδα» τόνισε ο δαιμόνιος εκδότης.

hustl03
Ο Χιου Χέφνερ και τα «κουνελάκια» του

hustl02

hustl01
Ο Λάρι Φλιντ, εκδότης του Hustler