O ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Life» την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 15.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Εύα Αντωνοπούλου επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 15.45 έως και τις 17.20.

Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά στο «ΣΚΑΪ Life» για την νέα του εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 23.00.

Η εκπομπή παρουσιάζει θέμα με τους νέους πτυχιούχους που φεύγουν από την Ελλάδα για το εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Από το Σύνταγμα ο Γιώργης Χριστοδούλου και η μπάντα του στήνουν ένα υπαίθριο πάρτι δρόμου για το «ΣΚΑΪ Life» εν όψει των βραδινών εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής.

Καθημερινά η Μελίνα Τσέλιου παρουσιάζει και αναλύει θέματα που αφορούν στην υγεία.

Παράλληλα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν θέματα σε σχέση με την οικογένεια, το παιδί, τον άντρα, τη γυναίκα, τα προβλήματα που δημιουργούνται μέσα από τις σχέσεις τους αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι, το περιβάλλον, την τεχνολογία, το ίντερνετ…

Τέλος, κάθε μέρα το καυστικό σχόλιο της ραδιοφωνικής «Γκίζα».