Τη Σάντρα Μπούλοκ, αλλά και τον Γουίλ Φέρελ θα έχουν την ευκαιρία να δουν όσοι μείνουν σπίτι τους απόψε. Αρχικά, η ηθοποιός υποδύεται μια συγγραφέα που μπαίνει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, ενώ λίγο μετά ο Γουίλ Φέρελ πρωταγωνιστεί στο «Πιο παράξενο και από παράξενο».

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

28 ΗΜΕΡΕΣ

Σκηνοθεσία: Μπέτι Τόμας
Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Βίγκο Μόρτενσεν, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάιαν Λαντ, Ελίζαμπεθ Πέρκινς

Η Γκουέν είναι μία επιτυχημένη Νεοϋορκέζα συγγραφέας, η οποία κάνει μια ιδιαίτερα έξαλλη και έντονη ζωή. Πηγαίνει κάθε βράδυ από κλαμπ σε κλαμπ με μόνιμη κατάσταση το hangover, παρέα με τον φίλο της Τζάσπερ, έναν ελκυστικό και εξίσου επιρρεπή στις κακές συνήθειες νεαρό άνδρα. Η Γκουέν θα κάνει μια άχαρη και απρεπή εμφάνιση στο γάμο της αδελφής της Λίλι, όπου μεθά άσχημα, επιτάσσει την γαμήλια λιμουζίνα και τρακάρει, με τελική «επιβράβευση» 28 ημέρες εγκλεισμού σε κέντρο αποτοξίνωσης, ύστερα από δικαστική απόφαση…
MEGA, 23.00

ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Ουίλιαμ Ντικ, Μάρθα Εσπινόζα

Όλοι γνωρίζουν πως η ζωή καθενός είναι και μια ιστορία. Τι γίνεται όμως όταν μια… ιστορία είναι η ζωή κάποιου; Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του Χάρολντ Κρικ, ενός μοναχικού, βαρετού, και αρκετά ταλαίπωρου εφοριακού υπαλλήλου, που ξαφνικά αρχίζει να ακούει φωνές!
STAR, 00.30