Μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν και την «έξοδό» της από τον Αlpha, η Κλεοπάτρα Πατλάκη ανηφόρισε προς την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καβάλα ενώ τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει με φίλους στο εξωτερικό.

Η όμορφη παρουσιάστρια -που έκλεισε την πόρτα του Alpha κι ο λόγος δεν ήταν αυτός που γράφτηκε, αφού το θέμα δεν ήταν οικονομικό με τη διοίκηση της Κάντζας- περνά στιγμές ηρεμίας με την οικογένειά της ενώ συζητά και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Συζητήσεις με Alter, δεν έχουν γίνει, παρά τα όσα γράφτηκαν, παρά μόνον με το Star.  Τώρα, το πώς άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες περί συζητήσεων της με το Alter και τοποθέτησης της στη θέση της Φαίης Σκορδά, η ερώτηση παραμένει ρητορική. Ποιους άραγε εξυπηρετεί να μαλώνουν μια ξανθιά και μια μελαχρινή παρουσιάστρια (Σταματίνα Τσιμτσιλή) μετά και τις φήμες περί συνομιλιών της Κλεοπάτρας Πατλάκη με το κανάλι του Μπουρναζίου; Προφανώς, όχι την πρώην συμπαρουσιάστρια της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία δεν έχει συζητήσει με το Alter το ενδεχόμενο επικείμενης συνεργασίας τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το τηλέφωνό της συνεχίζει να χτυπά για προτάσεις που δεν αφορούν μόνον σε τηλεοπτική εκπομπή… αν και στα άμεσα σχέδια της Κλεοπάτρας Πατλάκη δεν είναι το κλείσιμο επαγγελματικής συμφωνίας αλλά το ταξίδι για το οποίο αναχωρεί σε μερικές ημέρες. Χρόνος για υπογραφές άλλωστε, υπάρχει. Ιούλιος είναι ακόμη.