Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 άφησε για λίγο στην άκρη το τηλεπαιχνίδι «Deal» και ασχολήθηκε με τον τομέα των… κατασκευών!

Ένωσε τις δυνάμεις του με το Σπύρο Σούλη προκειμένου να φτιάξουν ένα νέο σπιτικό για μια οικογένεια που το έχει πραγματική ανάγκη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Espresso η ομάδα της εκπομπής «Με το δεξί» στο καινούργιο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο στις 21.00 από τον ΑΝΤ1 βρίσκεται στην Αρτέμιδα προκειμένου να βοηθήσει ένα νεαρό ζευγάρι.

Η Ηρώ και ο Θανάσης αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα τα οποία τους ανάγκασαν να μείνουν στην εξοχική κατοικία της γιαγιάς τους. Ένα σπίτι εξήντα ετών με πολλά προβλήματα και χωρίς θέρμανση είναι εντελώς ακατάλληλος χώρος για το ζευγάρι και ιδιαίτερα για το μόλις δεκαεπτά μηνών αγοράκι τους, τον Αχιλλέα.

Ο Σπύρος Σούλης βρίσκεται εκεί προκειμένου να τους βοηθήσει να αποκτήσουν το σπίτι που ονειρεύονται. Στην προσπάθειά του αυτή θα ζητήσει και θα λάβει τη βοήθεια του Χρήστου Φερεντίνου που συγκινήθηκε από τις δυσκολίες της οικογένειας. Έτσι ο παρουσιαστής του «Deal» ασχολείται με τον κήπο, αλλά και τη διακόσμηση του νέου σπιτικού.

Ωστόσο, μετά από παρότρυνση όλης της ομάδας, αποφασίζει να εμπλακεί και στο κομμάτι των κατασκευών. Μαζί με το Σπύρο λοιπόν δημιουργούν κουτιά για το δωμάτιο του μικρού Αχιλλέα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Με το δεξί» βρίσκει την ευκαιρία να προκαλέσει τον Χρήστο να παίξουν «Deal», χωρίς την παρουσία του τραπεζίτη. Το παιχνίδι ξεκινά, με το Φερεντίνο να δυσκολεύεται στο ρόλο του παίκτη. Μάλιστα, απ’ ό,τι παρατήρησαν όλοι, ο Χρήστος τα κατάφερε καλύτερα στην αυτοσχέδια κατασκευή!