Αντιμέτωποι στο στίβο μάχης του Survivor θα βρεθούν ο Γιάννης Περπατάρης και ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ αφού μαζί με τον Φάνη Μπολέτση είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Οι τρεις παίκτες των Μαχητών εκτός από συμπαίκτες, είναι και πολύ καλοί φίλοι, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα όχι και τόσο άνετο κλίμα στην ομάδα τους.

Μιλώντας με τον Γιώργο Λιανό, πρώτος ο Ρομπ δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να μην το σκεφτώ, γιατί δεν μου κάνει καλό ψυχολογικά το ότι θα παίξω με τον Φάνη και με τον Γιάννη, γιατί είναι πολύ καλοί φίλοι μου. Οπότε είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο. Νομίζω ότι θα είναι το πιο δύσκολο που έχω κάνει μέχρι στιγμής».

Με τη σειρά του, ο Γιάννης ανέφερε: «Και για μένα είναι το ίδιο δύσκολο, γιατί από την αρχή του παιχνιδιού είμαστε πολύ κοντά. Τον Φάνη δεν τον φοβάμαι, αλλά ο Ρομπ είναι πιο αδύναμος. Είτε φύγω εγώ, είτε ο Ρομπ θα στενοχωρηθώ το ίδιο».

Τέλος, ο Φάνης πήρε τον λόγο και δήλωσε: «Αρχικά να πω ότι το μυαλό μας είναι στο σημερινό έπαθλο και μετά, έρχεται ο αγώνας για την παραμονή. Με τον Γιάννη κάνουμε παρέα από την αρχή του παιχνιδιού, με τον Ρομπ εδώ και δύο βδομάδες έχουμε έρθει κοντά, κάνουμε αρκετή παρέα και είναι πολύ δύσκολο. Δεν πίστευα ότι θα έρθει τόσο γρήγορα η ώρα που θα αντιμετωπίσω κάποιον συμπαίκτη μου».