«Κωλοτούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω τώρα» είπε ο Σωτήρης Λαμάι στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor αφήνοντας αιχμές για ορισμένους συμπαίκτες του. Ο παίκτης της Μπλε Ομάδας μπορεί να μην κατονόμασε σε ποιους αναφέρεται όμως ο Σταμάτης Ταλαδιανός φαίνεται πως πήρε προσωπικά την συγκεκριμένη ατάκα.

«Δεν έχω μπει σε καμία κλίκα, δεν έχω γίνει οργανωτής καμίας κλίκας αν εννοούσε εμένα. Δεν μου αρέσει να ακούω από κάποιον άλλον -και ειδικά αν αναφέρεται σε εμένα να με αποκαλεί γλίτσα ή οτιδήποτε άλλο- καθώς δεν ισχύουν. Από τη στιγμή που ήρθε, έχει πει πάρα πολλά σε εμάς» είπε αρχικά ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην κάμερα του Survivor στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/01).

«Μέχρι την προηγούμενη ημέρα ήταν μες στον χαβαλέ και μία ημέρα μετά που χάσαμε την ασυλία και ξέρουμε ότι πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε στο αντρικό κομμάτι και ξέρει ότι θα είναι αυτός λόγω του αγωνιστικού κομματιού, βγάζει στο συμβούλιο μία επίθεση σε όλη την ομάδα. Όταν ήρθε στην ομάδα είπε ότι θα τα κάνω όλα λίμπα και δεν ξέρετε να κάνετε ριάλιτι» είπε για τον συμπαίκτη του στο Survivor.